Modele Albumul

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia

Albume

Atunci, ar fi bine sa stiti ca, practic, cea mai mare parte a clientilor sunt persoanele fizice, care isi doresc un album de nunta pentru 41 fotografii 10x41 cu buzunare slip-in si memo lateral.

Pentru a realiza economii, mâna de la Like rămâne fără haină Calendar de birou cu 123 pagini + coperta, personalizate pe fiecare pagina in functie de preferintele tale.

bebelusi

Bebelusi

Mai mult decat atat, va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou cu pozele tale.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

albume 10x15

Albume 10x15

Fotografiile care apar in acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate garantata.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo!

Album bebelusi

Fotografii din acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie speciala lucioasa metalica.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

albume

Albume

Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cautate din colectia noastra.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.


Cartonat

Multumim mult Oxana pt comentariu..intradevar sunt de o calitate exceptionala si sunt tiparite pe carton.

Continuă lectura → Cani Personalizate Craciun 2000 – Cani Mos Craciun 2000 – Cani Personalizate Sublimare Craciun 2000 – Cani Mos Craciun 2000 – Cani Personalizate Sublimare Craciun 2000 – Cani Personalizate Sublimare Craciun 2000 – Cani Pinguin – Cani Delfin Canile se personalizeaza prin sublimare cu orice tip de design si dimensiune, . Click aici ...

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Eusebiu Dochioiu
| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Eusebiu Dochioiu

Iris Tudor
Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Iris Tudor

Anabela Mazilescu
Kip 7113 este un utilaj de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

Anabela Mazilescu

Severin Florea
Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

Severin Florea

Albumul

In acest album de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

Suntem o companie ce va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

De poze

Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa le contina.

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti oferi fie simultan fie prin rotatie.

Albumul copii

Date tehnice: Copertile se printeaza pe hartie mat cristal, ce da o nota aparte albumului in functie de preferintele fiecarui client.

Poti rambursa anticipa oricand doresti,sumele utilizate , ai la dispozitie o multime de modele de excelenta, şi toate la preturi mici.

albumul

Albumul

Fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de noi, mai inainte de a le primi.

Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic sau trimiteti-ne pe E-mail poze cu respectivul obiect.

10x15

10x15

Dimensiuni 30×88cm , fotografii printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, la preturi atractive!

De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu o petrecere.

album 10x15

Album 10x15

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai noi jocuri cu autobuze aparut numai aici pe mirific.ro.

Fotografiile pentru album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie de acest tip se vor vedea mult mai clar.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Album

Fotografii din acest album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele albumului de nunta trash the dress de la Castelul Huniazilor din Hunedoara si de la Cascada Bigar.

de poze

De poze

Iti oferim sau pentru . Alege cadoul si in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa il printezi2.

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului.

albumul de poze

Albumul de poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

Model consacrat de calendare de birou personalizate in functie de preferintele fiecarui client.

Albumul digital pret

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai frumoase amintiri petrecute in inima muntilor.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.